Puiki vaizdo kamera www.Pyramid.lt parduotuvėje

Skelbimo nuotraukos

Owner Information

Pyramid (Pyramid)
Registracijos data: 08.06.2021
Personalinis adresas: https://www.siauliuskelbimai.lt/pyramid/
El. paštas: aurelijus@pyramid.lt
Įmonės pavadinimas: UAB Enzas
Vardas: Pyramid
Šalis: Lietuva
Miestas: VILNIUS
Adresas: Ukmergės g. 219
Telefonas: (8644) 226-44
Interneto svetainė: https://www.pyramid.lt/
Bendra
Pavadinimas: Puiki vaizdo kamera www.Pyramid.lt parduotuvėje
Būklė: Nauja
Aprašymas: Ieškote patikimos ir kokybiškos vaizdo kameros savo namų, sodybos ar garažo apsaugai? Apsilankykite Pyramid elektroninėje parduotuvėje ir išsirinkite tinkamiausia vaizdo stebėjimo kameros variantą sau.

Pyramid.lt rasite:

IP vaizdo kameras su POE – patikimos ir lengvai pajungiamos apsaugos kameros. Šių vaizdo kamerų pajungimui užtenka vos vieno internetinio kabelio, o jo pakalba kamera gauna interneto ryšį ir elektros energiją. Vaizdo kamera su POE dažniausiai turi ir atminties kortelės jungtį, o tai leidžia kamerai įrašyti įrašą bė įrašymo įrenginio.

WIFI apsaugos kameras – geriausias variantas nesant galimybei vestis papildomų kabelių. WIFI vaizdo kameras užtenka pajungti į elektros tinkla ir jos veikia. Visą jų fiksuojama vaizdą galėsima stebėti išmaniajame telefone ar kompiuteryje per vaizdo stebėjimui skirtą programinę įrangą. Šiuolaikinės WIFI kameros savo kokybe beveik neatsilieka nuo laidinių vaizdo kamerų, o dėl savo lengvo pajungimo tapo vienu populiariausiu apsaugos sprendimu pasaulyje.

Vaizdo kamerų komplektus – pilnavertė turto apsaugos sistema. Vaizdo stebėjimo kamerų komplektai ne tik fiksuoja vaizdą po judesio užfiksavimo, bet ir praneša sistemos savininkui elektroniniu paštu apie pastebėtą judėjimą teritorijoje. Toks sistemos veikimo principas padeda užkirsti kelią įsibrovėliams ir iškviesti apsaugos tarnybas ar policija anksčiau.

Medžiotojų vaizdo stebėjimo kameras – puiki priemonė siekiant stebėti gyvūnų judėjimą miškuose ar kitose teritorijose. Medžiotojų kameros šiluminio daviklio pagalba fiksuoja gyvūno judėjimą ir praneša kameros savininkui MMS žinute arba el. paštu.

Signalizacijos – patikima namų, sodo, garažo apsauga. Prie Pyramid.lt prekiaujamų signalizacijos sistemų galima pajungti daugybė daviklių: judesio, stiklo dūžio, dujų nuotėkio, vandens nuotėkio, durų ar langų ir t.t.
Kodėl verta rinktis Pyramid.lt vaizdo kameras ir kitas apsaugos sistemas?
  1. Tik patikimų gamintojų įranga;
  2. Ilga 36 mėnesių garantija;
  3. Nemokama programėlė vaizdo stebėjimo kamerų vaizdui stebėti telefone ir kompiuteryje lietuvių kalba;
  4. Nemokama pagalba pasijungiant įrangą nuotoliniu būdu;
  5. Nemokamas prekių pristatymas visoje Lietuvoje;
  6. Profesionali komanda, kuri visuomet patars ir padės išsirinkti geriausia apsaugos sistemos variantą jūsų turtui.
Laukiame jūsų www.Pyramid.lt
Susisiekite: 86804410

Adresas
Šalis: Lietuva
Miestas: VILNIUS
Adresas: Ukmergės g. 219