Vandens Nugeležinimo Filtrai Naujiems Namams

Skelbimo nuotraukos

Owner Information

UAB “Pribus” (olgakim)
Registracijos data: 07.07.2022
Personalinis adresas: https://www.siauliuskelbimai.lt/pribus/
Įmonės pavadinimas: UAB “Pribus”
Vardas: UAB “Pribus”
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Telefonas: (3705) 275-4861
Interneto svetainė: https://www.pribus.lt/vandens-filtrai-namams/
Bendra
Pavadinimas: Vandens Nugeležinimo Filtrai Naujiems Namams
Būklė: Nauja
Aprašymas: Geležies šalinimo filtrai naujiems namams - išmanūs įrenginiai, prisitaikantys prie bet kokios šeimos poreikių. Pribus - Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.
Vandens nugeležinimo filtrai

Dažniausiai pastebimi jutiminiai geležingo vandens požymiai. Erzina nemalonus vandens kvapas, aiškiai matoma ruda, rusva ir/arba juosva vandens spalva. Geležingas vanduo palieka sunkiai įveikiamas rūdžių dėmes, gadina buitinius prietaisus, santechniką, vonios ir virtuvės įrangą. Skalbiant geležimi prisotintu vandeniu kinta audinių spalva, dėl geležies nuosėdų sandariai neužsidaro sklendės, vožtuvai, užsikemša prietaisai.

Oksidaciniai vandens nugeležinimo filtrai

Geležies junginiai, priklausomai nuo jų kiekio, kilmės pobūdžio, vandens pH, temperatūros, sąveikos su kitais vandenyje esančiais teršalais (pvz organinės kilmės teršalais), šalinami pasitelkiant keletą skirtingų būdų.

Vienas dažniausiai naudojamų būdų – Oksidacija (aeracija). Tai geležies šalinimas panaudojant natūralią dvivalentės geležies savybę oksiduotis, kai Fe2 jungiasi su oru ir įgauna Fe3 formą (geležies hidroksido junginius, kitaip – rūdis).  Dauguma Fe3 junginių yra netirpios nuosėdos, kurias galima filtruoti mechaniškai.

Oksidacinė filtravimo sistema organizuojama jungiant tris etapus:

  • Aeracijos mazgą (kada ir kaip paduodamas oras),
  • Erdvę oksidacijai (kur ir kaip vanduo priverstinai kontaktuoja su oru),
  • Erdvę filtravimui užpildu (kur ir kaip filtruojami teršalai, kaip ir kada įrenginys regeneruoja).

Filtrai veikia automatiškai. Serviso ir regeneracijos ciklus valdo automatizuotas valdymo vožtuvas, o surinkti teršalai drenuojami į kanalizaciją.

Nuosėdų šalinimas alternatyviais būdais

Jeigu geležies junginiai mus pasiekia oksiduotos formos nuosėdomis – jas filtruojame mechaniniu filtru. Jei randama nedaug viršyta skaidri (dvivalentė) geležis – dažnai užtenka tinkamai parinkto vandens minkštinimo filtro, kuris efektyviai pašalina ne tik vandens kietumo problemą, bet ir sutvarko nedidelius kiekius dvivalentės geležies.

Ypač sudėtingais atvejais kaip efektyviausią geležies šalinimą rekomenduojame  Multi paskirties sistemas.

Adresas
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Adresas: Sėlių g. 13,